čtvrtek 2. září 2010


Dobrý večer milé dámy, no možná i pánové:-) , co já vím:-)? Děkuji za všechny krásné přání k miminku, které mi dává pořádně zabrat. Téměř denně "Dávám kačenám"(děkuji Harcovnici mé milé  za skvostný výraz k mému novému koníčku:-)) Ale já to vydržím, co bychom pro ty své děti neudělaly, že? Šití jde pomalu, ale jistě. O to větší mi dělá radost a já doufám, že kousek radosti přinesu i Vám při Vašem brouzdání a čerpání inspirace:-)

2 komentáře:

  1. Krásné dobré ráno má milá :o)
    Tak doufám, že si ráno zase několikrát ty kačeny nenakrmila, nesmíš je tak rozmazlovat :o)
    Bože holčičko, ty nám dávají zabrat ty děti, co? I prenatálně ... A počkej až nastane puberta ... raději bez komentáře :o), u nás to máme nyní v plném proudu, joooooo 17náctka to je věk ...
    Jsi statečná žena, Ty to všechno zvládneš, pro mě jsi jednička a obdivuji nejen Tebe brouku, ale celou vaší RODINU!!! Počínaje maminkou a konče Vašíkem a Laduškou :o). Mám vzpomínek na celý život a srdečně a upřímně za ně děkuji :o)
    Už se těším, že Tě zase obejmu :o)
    A jako, že se to říká málo v životě a někomu to snad dělá i problém, tak já to tady vytroubím nahlas a na plnou pusuuuuuuuuuuuuuuuuuu:

    MÁM TĚ RÁDA :o) !!!!!!!!!!!!!!!!!

    Tvoje Vladuš harcovnice - Jindra VOSTRÁ údernice

    OdpovědětVymazat
  2. Sakriš víš jak se mnou perou ty hormony, a ty mě doháníš k slzám!!! Díky za všechno má milá, já to neumím tak napsat, raději tě pak přivinu na svou hruď:-)

    OdpovědětVymazat