pátek 11. ledna 2013

Vítám Vás všechny v novém roce na svém blogu. Věřím, že jak pro vás, tak pro mě bude tento rok úspěšný. Já pro to udělám co bude v mých silách. Konec roku proběhl hekticky, každý rok si říkám, že nebudu tak hloupá a nenechám se strhnout tím, co ode mě čekají druzí. Přesto jsem uklízela, pekla, nakupovala dárky, abych rodině udělala ty správné Vánoce. Do toho jsem ze všech stran slyšela ať se usmívám a jsem pozitivní, což mě jako správnou beranku, která nesnáší, když jí někdo říká co má dělat, ještě víc vytočilo:-)A výsledek byl přesně opačný. Přála bych si odjet někam daleko, do zasněžených hor, do chaty, zatopit si v krbu, popíjet víno, mlsat cukroví, chodit na procházky a s milovaným člověkem strávit poklidný víkend...tak snad na stáří...:-) Je pravda, že vidět děti rvát balící papír, rozbalovat dárky a dívat se jak jim svítí oči je taky nezapomenutelné a krásné:-)A to se pak dostávám tradičně do své druhé fáze vánoční nálady, kdy mě rozbrečí jakákoli koleda...ohňostroj a rodina pohromadě. Takže po emocionálních bouřích jsem se pustila opět s láskou do práce a tady máte první panenku tohoto roku.:-)
Přeji krásné dny.... Eva

13 komentářů:

  1. Ta je zase tak krásná!!! Ten obličejík a šatičky!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Eviku, ta je nádherná!!! Máš ty panenky čím dál tím čmankóznější:o). Kdy hodíme plkanec;-D? Příští týden jsme na horách, ale po 20.lednu mohme dás scuka. Fanfárový nový rok drahá.

    OdpovědětVymazat
  3. Je naozaj krásna, rada by som konečne skúsila niečo podobné... a už som si kúpila akvarelové pastelky, jupííííí. pekný večer, natália

    OdpovědětVymazat
  4. Куколка очень понравилась. Все красиво. С Новым годом. Наташа.

    OdpovědětVymazat
  5. Evi, Ty jsi prostě machr !!!
    El.

    OdpovědětVymazat
  6. Bábika je naozaj krásna a s tými vianocami to dobre poznám:-))

    OdpovědětVymazat
  7. Precioso tu blog ,me hago segidora tuya ,un bso

    OdpovědětVymazat
  8. Co jedna to fajniejsza!!!!
    Śliczne te lale!!

    OdpovědětVymazat
  9. Cuánto cuestan tus lindas muñecas? En pesos mexicanos y a dónde las pido. Saludos de México. Gracias.

    OdpovědětVymazat