pátek 15. dubna 2011


Zdravím Vás moji milí po dlouhé odmlce. Kdo z vás má doma dvě děti a z toho jednoho "čerstvouše" dokáže si jistě představit jak momentálně prožívám den za dnem. Tolik to letí, že si kolikrát připadám, že jen vstávám a zase jdu spát a děti rostou nějak v mezičase:-) Popravdě, zabrat mi mnohem více dává má milovaná dcera, neb je umíněná jako koza, vzteká se a odmlouvá, zřejmě jistá forma protestu:-) Tuhle v neděli jsme si vyrazili na procházku a vydržela řvát 50minut v kuse, že ji táta nechtěl vzít "na koňa" hned, ale až budem u lesa! Dovedete si představit tu idylu. Můj muž 20 metrů předemnou s kočárem a vražedným tempem, asi aby unikl tomu zuřivému výstupu a já vlečící usoplené dítko , které mělo zamotané drátky, ale festovně.

Albert náš pohodář, toho nic nerozhodí, pravidelně střídá obýváková stanoviště od postýlky s kolotočem přes hrazdičku a samo i moji náruč s mlíkárnama. Taková "opičí dráha" :-) KOnečně začíná mít trochu režim, tak si můžu naplánovat volné chvilky a i ke stroji se dostanu:-) Momentálně jsem spíchla družičkovské šaty naší Laduš a musela je schovat, neb by je nesundala ani na spaní. Pak mám rozdělánu novinku pro vás, ale tipuju, že to stihnu tak na Vánoce:-) Ale pracuji usilovně s chutí a láskou, lačná po každé volné chvilce a relaxaci.....

Tak Vám přeji spoustu krásných jarních dní plných vůní , inspirace a hlavně slunce a lásky. Vaše unavená, ale šťastná Eva Kolba:-)

6 komentářů:

  1. Evi, tak to je krása, že se daří, a že jsi se přišla podělit!! Přeji krásný víkend. Peťa

    OdpovědětVymazat
  2. Evi, jako bys mi psala z duše. Mám holčičku (bude jí 5) a mrňouska od listopadu. Ta starší mi taky dává poslední dobou zabrat, vzteká se, odmlouvá,je to tvrdá palice... Takže přesně vím, jak ti je ;-) Takže vydržme, snad bude líp ;-) L.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc zdravím Evičko, tak jste mne potěšila, že v tom nejsem sama :-) Je to náročné, Kubík má také silně vztekací a urážecí období. Lukášek bumbá 4x za noc, tak se cítím mírně použitě :-) Ale stojí to za to.
    Přeji krásné jarní dny plné sluníčka
    Kačka a spol.

    OdpovědětVymazat
  4. Evičko, hodně sil!!!
    Přeji rozverné a veselé Velikonoce.


    Šárka

    OdpovědětVymazat
  5. Mila Evka, som rada, ze som objavila tvoj krasny blog s tvojim nadhernymi vytvormi. Hned ako som si precitala tento tvoj prispevok mi nedalo nezareagovat, lebo mame doma presne tu istu situaciu, starsie syna, ktory prechadza obdobim vzdoru a male nemluvna Viliamka, ktory kazdy den prechadza takou istou "opicou drahou" a pomedzi to sa tiez snazim najst si tu svoju oazu pokoja za sijacim strojom :o)
    Tak tebe aj celej rodinke zelam krasne leto a vela tvorivych dni. Zuzana

    OdpovědětVymazat