pondělí 30. května 2011


Krásné ráno! Můj malej drahouš má dneska 5 měsíců, tak vám vkládám jednu andělínu baculínu ať je na co koukat. Nestíhačka neskutečná, po šití se mi strašně stýská, ale zase když mi to doma padá všechno na hlavu děsně mě to štve. Kam zmizela má ignorace k nepořádku, ach jo... Takže šiju tak hodinku denně v průměru, což sice po čase přináší kýžený výsledek, ale pomalu :-) Ale nesmutním neteskním, všichni jsme zdraví a s šitím bude líííp:-)

9 komentářů:

  1. Krásná andělka, taková vymazlená.A vše nejlepší k 5 měsícům, mamince, že to zvládá a chlapečkovi, že je tak krásný. Dana

    OdpovědětVymazat
  2. Evi,
    tak ta je zase naprosto luxusnííí, dokonalá, vymazlená... :)
    Jste dobrá, že to všechno tak zvládáte! Děti a ještě šití. Smekám!
    Mějte se krásně a užívejte si dětí, protože ten čas tak strašně letí...
    papa
    L.

    OdpovědětVymazat
  3. Браво очень нежный ангелочек

    OdpovědětVymazat
  4. Piękna jest!Bardzo mi się podoba :)
    Pozdrawiam*

    OdpovědětVymazat
  5. Danae moc děkuju, je to někdy záběr jako blázen! Myslím ty děti:-) To člověk ani nemůže dopředu nikoho varovat, je to nepředatelná zkušenost,to se musí zažít. Tak přeju krásný den, plný sluníčka, který nám tu pere do oken:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Luciii, tak jsem zavítala ai k vám a vidím, že u vás je taky veselo!!! Jestli dobře počítám, děti čtyři!? Ježiš to je nádhera taková velká rodina! Smekám já!!! Co nejníže dovedu!!! A přeju dětem a novému krásnému Vítkovi ať ho v životě čeká jen to nejhezčí!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Olá, adorei suas tildas, como você faz para deixar os cabelos um pouco desarrumados? Gostaria de aprender a técnica de fazer os cabelos da tilda! Você poderia me ajudar?
    estou seguindo você!

    conheça meu blog também!
    mariagirassolcraft.blogspot.com

    OdpovědětVymazat