čtvrtek 9. února 2012


Krásný večer moji milí, vkládám dnes úplnou novinku a jsem opravdu moc zvědavá na vaši odezvu. Má bohyně Tilda už není co bývala, ty tam jsou časy, kdy jsem se nemohla dočkat dne, kdy vyjde další její knížka s novou inspirací s novými krásami. Knížky vychází pořád, jen... už se mi znich tak netají dech... Takže tímto vzdávám hold své pomyslné modle Tildě a pouštím se malými krůčky jinam a dál...Neznamená to že už nikdy nesáhnu a neušiju nic podle jejích skvostných střihů, jen jsem zatoužila okusit něco nového. Inspirací mi byli zejména ruské blogy, některé jsou opravdu neuvěřitelné! A zase ty endorfiny bez kterých to prostě nejde:-) Takže tramtaradáááá tady je....

24 komentářů:

  1. Замечательный дебют! Поздравляю с прекрасной работой!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Леночка, спасибо за комплимент :-) Приходите еще

      Vymazat
  2. Je nádherná a máš pravdu na ruských blozích jsou nádherné šité věcičky už jsem je také skoukla a pravda tildička už je trochu okoukaná!Myslím že ses trefila,panenka je opravdu úžasná a aspon mě se tedy mocinky líbí!!Michaela P.S.(byvicky@centrum.cz)písni mi prosím ceník...díky

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Martíííí, nedávno jsem na tebe koukala na tvým blogu a říkala si kdy já se s tou tulačkou zase uvidím!!!???:-) Posílám pusu. pa

      Vymazat
  4. Lovely!!! I'm inviting you for Candy http://mysweetie-shop.blogspot.com/

    I really, really LOVE your dolls! :*

    OdpovědětVymazat
  5. Evi, pustila si sa dobrou cestou a prajem na nej vela krasnych stvoreni ktore na nej vzniknu. Babika je ocarujuca! Prosim ta, tu tvaricku si malovala sama? Je totiz uplne dokonala!
    Mam velmi rada tvoj blog a tvoje vytvory, kazdy nesie tvoj rukopis :o)
    Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzi děkuji, zvláště za tu poslední větu, ta mě hřeje u srdce:-) Obličej samozřejmě maluju sama a krásný na tom je, že přesto, že mám zatím namalované 4 hlavičky, ani jedna není stejná ba ani podobná a prostě každá figurka má o to více svoji duši:-) Zuzi byla jsem i u tebe na návštěvě, poprvé a také smekám, jsi moc moc šikovná:-)

      Vymazat
  6. Very sweet and touching girl! Waiting for the new dolls. Hugs. Eva

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ta je úžasná, to teda jo. Já také šiji tildičky, a ráda bych se pustila do něčeho nového. Jen si myslím, že bych asi nezvládla sama navrhnout střih na tak nádhernou panenku. Prostě paráda, ta se povedla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kači a nejenom šijete!!! Jste moc šikovná!
      No střihy mi dají zabrat, kdybyste nakoukla ke mě do složky, mám jednu a v ní je plno rukou a nohou a tělíček papírových, všechny pohromadě, nějaké panenky mám hotové, ušité, čekají jen na šaty, ale jak budu chtít ušít další bude to zase otázka náhody a okamžitého rozpoložení jaká ruka, jaká noha:-)A to je na tom tak vzrušující a krásné, nikdy člověk neví co se z toho nakonec vyloupne:-)

      Vymazat
  8. Evičko je opravdu nádherná. Už dlouho po nich pokukuji dokonce střih už mám,ale to malování není asi nic pro mě :-) Poslední pokus vypadal jako malá mimozemská postavička ET :-))Takže stále čekám až uzraje ten čas a já jí vytvořím k obrazu svému :-) Zatím ale zůstávám u pouheho ťup ťup a oči hotové .-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katy děkuju, no je s tím dost práce, tak hodinu mi trvaly první oči půl hodiny pak už další. Hodně to tu postavičku dokreslí a jedna tečka sem, druhá tam a je výraz a dojem z ní úplně jiný. Tak hodně štěstí při tvoření:-)

      Vymazat
  9. Evo, je to krásná panenka! Oči se vám opravdu povedly. Hlavička je přišitá zvlášť, že? Nebo mě šálí zrak?:-) Mám moc ráda Váš blog, chodím na něj "vizuálně krmit svou duši":-)

    OdpovědětVymazat
  10. Evi,
    myslím si, že jsi se dala správným směrem .. takto je to mnohem osobitější !
    Panenka mi připomíná Tebe ..
    S láskou El.

    OdpovědětVymazat
  11. Uplne s tebou souhlasim, clovek se potrebuje posouvat dopredu. Panenka je nadherna ale to neni zadne prekvapeni, u tebe na blogu jsem jeste nevidela nic, nad cim bych netajila dech! Preji hodne inspirace a uz se tesim na dalsi vytvory, Monika :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jééé to je krásné, a vůbec úžasný blog! Jsem ráda, že jsem tě dnes našla! Připájím se nadšeně k pravidelným čtenářkám.
    P.S. Můžu tě pozvat na návštěvu ke mně? :-)
    http://vad-art.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  13. Your quilts/crafts are so fantastic! It's so nice to find other quilters all around the world!
    www.quiltworld2.blogspot.com
    Hugs, Ulla (from Finland)

    OdpovědětVymazat