středa 19. září 2012

Uf! Tak konečně trocha klidu, dětičky odjely k babičce na odpoledne, můj muž na služebce a já sedím u komplu, mám otevřeno přesně 64 záložek od tapet do dětského pokoje, plánovacích programů interiéru, oblíbených obchodů s látkami, fler, Bellet, dokumenty na Čt, další blogy, email až po google překladač! Nevím co bych dřív, to nemluvím o neutřeném prachu, nevypraném prádle(i když pere pračka:-).... Chtěla bych dětem spíchnout čepice na podzim, zašít koš pod kočárek, který mi má drahá maminka včera,jak vehementně tahala tašku rozervala, dodělat jednu dlooouho rozdělanou andělku, zkusit ušít další...no zábavy tak na týden:-)A já mám jen 6 hodin!!! Takže nelením, posílám fotky kabelek ušitých podle Bellet a jdu šít čepice, abych se vám mohla pochlubit. Krásný den!!!

9 komentářů:

  1. Evi, kabelky su perfektneeee, kraaaasne!!!! Musela si pri nich stravit urcite neskutocne vela casu.Nadherne si ich vypracovala, klobuk dole!
    Drzim palce, nech tych tvojich 6 hodin je ako cely den a ty stihnes omnoho viac ako capice :o)
    Pekny den
    Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kabelky mi daly Zuzi pekelně zabrat, ještě jsem si to "vylepšila" tou paspulí, takže jsem nad nimi strávila, více než šest hodin.
      Jedna čepice ušitá, střih upraven,teď už aby se vrátil náš Albert a mohla mu to vyzkoušet, abych případně poupravila střih a povfrčím dál, jó endorfiny:-)Měj se krásně a děkuju.

      Vymazat
  2. Tento príspevok akoby som písala ja :-D Taštičky vydarené, skutočne krásne zvolené látky. Teším sa na ďalšie vecičky z tvojej dielne. pekný deň, natália

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Natálko, myslím, že je to všude stejné, teda tam kde jsou minimálně dvě děti:-) My máme navíc kritický nedostatek babiček, takže to plácáme jak se dá! :-) Děkuju! :-)

      Vymazat
  3. Cute bag "
    Krásné panenky.

    pokud jde o

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné a dokonalé, jako všechny Vaše výrobky. Moc se mi líbí a já zdravím. Více nebudu psát, aby zbylo více času na tvoření a šítí..:-)U mě také stále nedostatek času :-). Budu se zase těšit.

    OdpovědětVymazat
  6. nádherné taštičky, dokonalost sama

    OdpovědětVymazat